Vitalni in fit z osebno trenerko Evo Gornik

vitalni-in-fit-z-osebno-trenerko-evo-gornik

Vitalmarket.si ima okrepitve!

Osebna trenerka Eva Gornik za vas z nasveti za zdravo in vitalno življenje!

Ponosno vam sporočamo, da se je ekipi Vitalmarket pridružila diplomantka Fakultete za šport in osebna trenerka Eva Gornik, ki bo vsak mesec za vas delila nasvete za zdravo in vitalno življenje.

In, kdo je Eva?

Eva je športna navdušenka, ki je že od malih nog močno povezana s športom in zdravim načinom življenja.

Večino svoje mladosti je trenirala atletiko in tudi ostali športi ji nikakor niso tuji. Diplomirala je na  Fakulteti za šport – smer športno treniranje, pred kratkim pa je postala tudi mamica hčerki Avi.

Goreča zagovornica zdrave prehrane in vsakodnevnega gibanja, je s svojim načinom dela pomagala že mnogim na svoji poti do bolj zdravega in vitalnega življenja.

Na Evo se vsakodnevno obračajo tako ženske kot moški vseh starosti, ki si želijo izgubiti kakšen kilogram kot tudi tisti, ki imajo najrazličnejše težave npr. s hrbtenico ali slabšo telesno kondicijo saj njena obravnava sloni na širokem spektru znanj o človekovem telesu, prehrani in gibanju, ki jih je pridobila med drugim tudi z mnogimi eksternimi izobraževanji.

Vsekakor se Evinih prispevkov že zelo veselimo in komaj čakamo, da jih bomo lahko delili tudi z vami!

Evo lahko spremljate tudi na socialnih omrežjih na Facebooku TUKAJ in Instagramu TUKAJ.

Dodaj odgovor

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.