Dostava in načini plačila

1. Stroški pošiljanja

Naročeno blago vam bomo poslali preko dostavne službe GLS. Stroški poštnine in pakiranja znašajo 3,99€, za vsa naročila nad 30€ je poštnina brezplačna

2. Čas dostave

V roku 5 delovnih dni od oddaje naročila. Cene veljajo na dan oddaje naročila. DDV je vključen v ceno.

4. Način plačila

Naročene izdelke lahko plačate na več načinov (izberete ob vnosu podatkov za oddajo naročila):

* Plačilo Po predračunu (UPN)

* Plačilo Po povzetju

* Plačilo s Pay-pal sistemom

* Plačilo S kreditno kartico

Plačilo po predračunu (UPN):
Če izberete plačilo po predračunu, boste po zaključenem naročilu na vaš e-naslov prejeli vsa potrebna navodila za izvedbo transakcije. Znesek lahko plačate preko spletnega bančništva, na banki ali na pošti. Plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki (Klik, Abanet, Bank@Net …).

Plačilo z gotovino po povzetju:
Odkupnino za COD v GLS Slovenia lahko stranka po svoji izbiri poravna z gotovino, s plačilnimi karticami preko POS terminala, ki ga ima kurir pri sebi, preko Paketomata ali v Paketni trgovini.

Plačilo s kreditno kartico:
Če izberete plačilo s kreditno kartico, lahko kupnino poravnate preko spleta s kreditno kartico Visa ali Mastercard. V okenca, ki se pojavijo po izbiri načina plačila s kreditno kartico, vpišite zahtevane podatke vaše kreditne oz. plačilne kartice. 

Če imate vprašanje v zvezi z plačili nas povprašajte po elektronski pošti, info@vitalmarket.si ali nas pokličite na tel. št.: 01 235 59 90 ali 031 552 000

Vaše naročilo postane veljavno ko ga odpošljemo, cene veljajo na dan odpošiljanja naročila.

Besedilo pogodbe (naročilo) se bo shranilo pri podjetju in bo posredovano naročniku na njegov elektronski naslov ob oddaji naročila. Kasnejši vpogled v naročilo (sklenjeno pogodbo) je možen po predhodnem dogovoru oz. pismenem zahtevku na sedežu upravitelja.