RNP

IMATE PROBLEME Z NOŽNIMI PALCI (HALLUX VALGUS)? VAS BOLIJO? NE NAJDETE PRIMERNE OBUTVE?

Imate probleme z nožnimi palci (hallux valgus)? Vas bolijo? Ne najdete primerne obutve?

Naročite in prihranite zdaj!

Odpravite bolečino hitro in preprosto!

RNP

Nastanek deformacije nožnega palca je pri ljudeh dedno pogojen, velikokrat pa je posledica neprimerne obutve (visoke in tanke pete, ozka obutev, …).

Sprememba začne nastajati postopoma. Palec se počasi ukrivlja in s časoma se spremeni sklep palca. Prva kost palca se izboči in videti je, kot da kost raste.

Zaradi pritiska obuval na kost, se kmalu pojavi bolečina, nastajajo kurja očesa, žulji in lahko se razvije tudi bakterijsko vnetje. Hoja postane boleča in naporna.

Regulator nožnega palca (Hallux Valgus) je idealen za vse, ki se borite s to deformacijo. Pri vsakodnevni uporabi vam bo pomagal pri ohranjanju prstov v pravilnem položaju.

Regulator nožnega palca - enostavna rešitev!

Poslovite se od ukrivljenih, prekrižanih in bolečih prstov!

Če trpite za hudimi bolečinami v stopalih, bo Regulator nožnega palca ravno pravšnji izdelek za vas. Deformacija palca (hallus valgus) bo po njegovi uporabi le še oddaljen spomin.

 

Korekcija prstov je s to metodo neboleča. Z njegovo uporabo bo vaše stopalo ponovno zdravo, njegov videz pa eleganten. To je vsekakor najučinkovitejša metoda za korekcijo valgusne deformacije palca pri nas.

Redno uporabljajte regulator in splačalo se vam bo! Hoja bo postala udobnejša in zopet boste obuli svoje najljubše čevlje.

Naročite in prihranite zdaj!
RNP

Sodoben korekcijski pripomoček, ki temelji na inovativni tehnologiji

Regulator nožnega palca je sodoben korekcijski pripomoček, narejen iz posebnega ortopedskega materiala. Njegova formula temelji na inovativni tehnologiji, ki se danes uporablja v rehabilitacijskih centrih.
Regulator je univerzalne velikosti in se ga preprosto obuje. Silikonska blazinica ščiti pred stranskimi udarci in odrgninami. Nosite ga lahko tako v copatih in vseh vrstah čevljev kot tudi bosi. Uporaba pripomočka se priporoča med 20. in 90. letom.

Njegovo uporabo priporočajo celo zdravniki in ortopedi, zato poskrbite za svoje dobro počutje in zdravje že danes.

RNP
Naročite in prihranite zdaj!

Naši kupci opažajo, da so pri redni in pravilni uporabi Regulatorja nožnega palca rezultati vidni že po enem mesecu uporabe!

“Zaradi deformiranega nožnega palca nisem več normalno živela. Nakup obutve je postala prava nočna mora. Vsi čevlji so me tiščali in kost na nogi je bila zelo boleča. Na kosti so se mi pojavile tudi rane in trajalo je kar nekaj časa, da so se pozdravile. Šla sem k zdravniku in ta mi je svetoval operacijo. Kmalu po njegovem obisku pa sem odkrila regulator nožnega palca. Na začetku sem bila malo skeptična, ampak, izgubiti nisem imela ničesar. Že po nekaj dneh uporabe bolečine nisem več čutila. Regulator sem nosila tudi v službi, ne glede na vrsto čevljev saj je diskreten in neviden. Ponovo sem obiskala mojega zdravnika, ki se izboljšanju ni mogel načuditi. Regulator zdaj svetujem vsem, ki imajo deformacijo palca (hallux valgus) na nogi.” – Monika Ž., Piran

 

Poskrbite za optimalno zdravje stopal ter dobro počutje.

Če so noge boleče in je hoja otežena, je lahko tudi preostalo telo neuporabno. Razbremenitev stopal bolečin je torej ključnega pomena za izboljšanje celotnega počutja in zdravja. Pomembno je, da skrbite in negujete svoja stopala.

Z nakupom boste v setu prejeli dva regulatorja nožnega palca (Hallux Valgus) -enega za levo in enega desno nogo. Sta univerzalne velikosti in se popolno prilegata vsem velikostim in deformacijam stopal.
Regulator bo na izredno nežen način poravnal prste na vaših nogah. Hitro se ga boste navadili nositi.

Regulator nožnega palca zagotavlja optimalno zdravje stopal ter dobro počutje.

x

Najučinkovitejša metoda, ki je bila kdaj izumljena za korekcijo valgusne deformacije palca!

Prednosti regulatorja nožnega palca:

✓ Zračni in koži prijazni material

✓ S pomočjo regulatorja boste poravnali palec na nogi.

✓ Stranski gel vam omogoča udobno nošenje regulatorja tudi v čevljih.

✓ Distančnik je narejen iz medicinskega silikona.

✓ Priporočljiv tudi za preventivno uporabo.

✓ Poskrbi za dobro počutje.

✓ V setu prejmete regulator za levo in desno nogo.

Regulator nožnega stopala

MNENJA ZADOVOLJNIH UPORABNIKOV

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Strošek dostave – ne glede na količino artiklov je strošek dostave samo 3,99€, katerega plačate ob naročilu artiklov. 

Vitalmarket ponuja več načinov plačil in sicer: 

  1. Plačilo preko kreditnih kartic
  2. Plačilo preko Paypal-a
  3. Plačilo preko UPN naloga (položnice)
  4. Plačilo po povzetju

Vitalmarket si prizadeva, da vsa naročila, odpremi v roku dveh do petih delovnih dni, zato svoj paket lahko pričakujete v roku ped to deset dni od oddanega naročila.

V kolikor imate dodatna vprašanja nas lahko kadarkoli kontaktirate na naš elektronski naslov: info@vitalmarket.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. 

Naročite svoj regulator nožnega palca še danes!