Dejstvo je, če ne bi obupali pri dosegi katerega koli cilja že, bi danes imeli, to kar si, verjetno še vedno želimo. Eden izmed bolj popularnih ciljev je prav gotovo idealna telesna teža. A pridobiti idealno težo ni nič kaj manj zahteven cilj, kot npr. finančni cilji. Oboje zahteva več znanja, več pozornosti in več aktivnosti. Pomeni pa zagotovo tudi spremembo nekaterih trenutnih aktivnosti, ki nas drugače vodijo v nasprotno smer.

Kaj je namen ankete?

Namen ankete je ugotoviti prvi razlog, zaradi katerega obupamo, ko gre za cilj idealne telesne teže.

Ste že sodelovali?

Če še ne, sodelovanje vam prinese tudi bon v vrednosti 5€, prijavljeni pa boste še na serijo e-sporočil, v katerih vam bomo podali informacije, s katerimi boste z lahkoto in več energije prišli do idealne telesne teže.

Kje lahko porabim bon?

Bon lahko porabite v naši spletni trgovini vitalmarket.si, kjer boste našli vse za zdravje, nego in lepoto. Na nas se lahko obrnete tudi ko potrebujete darilni paket za ljubljeno osebo. 

 

[socialpoll id=”2671291″]

Zakaj ste obupali nad hujšanjem?

1. Moji rezultati niso bili vidni zato sem obupal

Naš osebni favorit a komaj čakamo, da vidimo rezultate. Ljudje smo tako neučakana bitja in navadili smo se, da se vse zgodi vedno hitreje, še najbolje takoj. A ko gre za hujšanje, le tukaj je vse skupaj enako kot v starih časih. Naredimo tri treninge in še vedno izgledamo enako. Morda serijo treh ponovimo še enkrat, med tem pa ne jemo skoraj nič – a slika v ogledalu je še vedno enaka. Kakšen je rezultat? Obupamo. Nekaj za tiste, ki vas zanima rešitev v nadaljevanju.

2. Uspevalo mi je zelo dobro a kilogrami so nekako prišli nazaj

Zelo dobro poznan stil. Nekaj dosežemo, smo nekaj časa ponosni. A nekaj nam manjka. Nekaj je drugače. Tega nismo navajeni. Samo najmočnejše osebe premagajo sebe ali svojo sliko o sebi. Še preden se prav zaveste, že ste v coni udobja. Kar naenkrat se najde kup razlogov, da opustite vaše treninge in seznam vaše diete se kar naenkrat zgubi neznano kam.

3. Imel sem premalo energije in slednje mi je bolj pomembno

Še najbolj logičen a še zdaleč ne opravičljiv razlog. Vaša dieta zagotovo ni bila nastavljena pravilno. Prav možna je takšna, pri kateri imate več, namesto manj energije. Če ste še vedno eden tistih, ki misli, da je pravilna prehrana, takšna, ki vas bo pripeljala do cilja povezana z malo energije, berite naprej. 

4. Ugotovil sem, da se ne morem upreti prehranjevalnim navadam

Tudi ta razlog je dokaj podoben prejšnjem. Je po eni strani bolj razumljiv in verjetno ste na točki, na kateri ste globoko prepričani, da živite življenje na način, kot vam najbolj ustreza, pa čeprav ne z idelano težo. Po eni strani vam čestitam. Biti zadovoljen sam s sabo je že neke vrste cilj. A večinoma tukaj trpi tudi vaše zdravje in morda pa obstaja način, po katerem boste lahko imeli oboje.

Za tiste, ki jih mika sprememba …

Za idealno postavo je potrebno najprej optimizirati vnos hranil in pomagati telesu pri kurjenju odvečnih maščob.

Da formula je tako enostavna, a gotovo potrebuje globlje razumevanje.

Kot smo ugotovili, predvsem tudi za to, ker so v proces tako močno vpleteni možgani.

Za dober začetek nujno potrebujete hitre rezultate.

Če boste korenito spremenili vaše navade, rezultati pa ne bodo opazni hitro, obstaja velika možnost, da boste opustili vaše nove navade.

Vsaka sprememba terja borbo s čustvenim delom možganov, ki je velik zaviralec vsakih sprememb.

Samo z rezultati boste lahko vaše možgane prepričali, da bodo pozitivno sodelovali.

Kako do hitrih rezultatov pri hujšanju?

V začetku bo pri hujšanju veliko vlogo igrala matematika.

Morali boste pričeti kuriti odvečne maščobe in morali boste vnesti manj kcal, kot jih boste porabili.

Pri vnosu hranil boste morali paziti, da ne boste občutili padca v energiji.

Če ste vaše telo navadili, da energijo pretežno pridobiva iz ogljikovih hidratov, bo naš prvi nasvet pri optimizaciji jedilnika, da pričnete vnašati manj slednjih in energijo pridobivate iz kakovostnih maščob.

A, da se ne izgubite v obilico informacij, vas še enkrat povabimo, da oddate glas v anketi in se tako priajvite na serijo e-sporočil, s katerimi vas bomo z nasveti vodili do idealne postave.

Pričnite takoj!

Če tokrat pa zares želite uspeti, ne odlašajte. 

Vsaj nekaj naredite že danes. Odtečite prvi kilometer po dolgem času ali pojdite na daljši sprehod.

Naročite si enega izmed izdelkov, ki vam bodo še bolj pomagali do prvih rezultatov.

Naročite jih v mesečnem ali dvo mesečnem paketu in privarčujte do 33%.

KAKO DO HITRIH REZULTATOV: NASVET 1


Dodaj v košarico

Effimincil – Pospešeno topljenje maščob

19.99€

Dodatek za aktivacijo telesa

Vaši dieti predlagamo dodatek z izvlečki zelenega čaja.

Tako boste imeli ne samo več energije, vaše telo boste bolj aktivirali in vaša aktivacija telesa bo pomenila izgubo tudi do 30% več kalorij.

Slednje boste najbolj izkoristili, če boste vašem vsakdanu dodali vsaj nekaj rekreacije. 

PRIMER: Če boste vašo rekreacijo (tek, fitness, hitra hoja) opravili vsaj tri krat tedensko, bo to pomenilo, da boste v enem mesecu pokurili tudi okrog 5000kcal več, kot bi jih pokurili brez jemanja dodatka pred vašo rekreacijo.

KAKO DO HITRIH REZULTATOV: NASVET 2

Obrok z minus kalorijami

Prihajamo do drugega nasveta, kako kar najhitreje doseči vidne rezultate.

Matematika ima veliko vlogo pri izgubi odvečne maščobe. Vaše telo mora pokuriti več, kot vnesete, a gotovo se ob tem morate počutiti dobro in morate biti siti.

5 x na teden, en obrok zamenjajte s posebno zeliščno/beljakovinsko juho z minus kalorijami.

Da, prav ste prebrali. Juha zaradi svoje zeliščne sestave porabi več kalorij za prebavo, kot jih zaužijete. In sicer kar 220kcal na obrok. 

PRIMER: Če boste 20 obrokov v enem mesecu zamenjali s posebo zelišno juho, bo to pomenilo, da bo vaše telo pokurilo okrog 5000kcal. Slednjem bi lahko prišteli še kalorije, ki bi jih vnesli, če bi namesto juhe pojedli nekaj druga,


Beri dalje

Zeljna juha za hujšanje – Minus kalorije

25.99€

KAKO DO HITRIH REZULTATOV: NASVET 3


Dodaj v košarico

Stevia – naravno sladilo brez kalorij

10.99€

Sladkajte s Stevio

Stevia je najboljši poznani nadomestek sladkorja. Sladilo je naravnega izvora in nima kalorij.

Če ste sladkosnet in se ne morete odpovedati sladkani kavi, sladkorju v sladicah in podobno, le te sladkajte izključno s naravnim sladilom Stevie.

Odpovejte se sladicam kupljenih v trgovinah in jih raje naredite doma. Sladkajte jih s Stevio.

PRIMER: Če samo 30 kav spijete brez sladkorja, bo to pomenilo novih vsaj 1000kcal manjka na mesec. Če se odpovete še kupljenim sladicam in jih nadomestite s takimi narejenimi doma, se bo ta številka še občutno povečala.

Če se boste držali gornjih nasvetov, vam garantiramo, vaš rezultat bo viden in pridobili boste motivacijo, s katero boste lahko nadaljevali.

Kako tudi med hujšanjem obdržati nivo energije?

Imeti energijo je bistvenega pomena. Energijo nujno potrebujemo za napore vsakdana, da kakovostno opravimo svoje delo v zahtevnih ekonomskih razmerah in da lahko uživamo vsak posamezen dan posebej.

Priporočamo, da pričnete vaš jedilnik spreminjati tako, da vam bo dolgoročno ustrezal. Diete pri katerih ne boste uživali se zagotovo ne boste obdržali.

Kakšen je ta jedilnik in še več nasvetov bomo podelili v posebnem sklopu elektronskih sporočil, na katere se lahko brezplačno naročite tako, da sodelujete v naši anketi.


Sodeluj v anketi in pridobi 5€ BON

ALI STE VEDELI?

Vaše telo ima rezervoar za glikogen in glukozo velik samo nekaj sto kalorij. To pomeni, da ste odvisni od nenehnega vnosa hrane, saj slednje zadostuje za približno 90 minut teka. Po drugi strani, je vaš rezervoar za maščobe velik kar 1000000kcal. To nam pove veliko o tem, kako smo kot vrsta (v časih ko je bila hrana na voljo samo vsakih nekaj dni) preživeli in kaj je tisto osnovno gorivo, ki ga v sodobnem jedilniku povsem podcenjujemo. Več o tem v sklopu naših email sporočil.

V sklopu naših email sporočil, ki jih boste v roku naslednjih nekaj mesecev, približno 3 krat na teden prejemali v vaš e-poštni nabiralnik, se bomo dotaknili še:

→ Kako sestaviti jedilnik, ki vam bo prinesel več energije in bo hkrati pot do idealne telesne teže

– Kaj so skrivne sestavine, ki še dodatno pospešijo metabolizem

– Kako povezati idealno telesno težo in šport

– Na kaj naj bodo pri doseganju idealne telesne teže še posebej pozorni vegani

– S pomočjo študentov medicine bomo odgovarjali na vaša vprašanja

– Ste že videli koga, ki je shujšal in nato izgledal slabše? To ne boste vi!

– Kako obdržati rezultate hujšanja po tem, ko jih dosežete

– Kako se upreti prehranjevalnim navadam

PAKET “POPOLNI PRIČETEK”