Pomirjujoč učinek, ki ga boste začutili takoj, ko boste namestili obliž na popek. Aktivne sestavine v obližu vas bodo popeljale v miren in globok spanec.

Začnite dan spočiti, naspani in polni energije!

Obliži za spanje

Skrivnost za bolj miren spanec

Ti obliži imajo lahkotno zeliščno formulo, ki pomaga sprostiti um in usmerja vašo pozornost k miru ter vas postopoma popelje v globok spanec.

Obliži za spanje sprostijo aktivne sestavine v vaš krvni obtok in vam pomagajo, da se vrnete na pravo pot z globokim in stabilnim ciklom spanja.

Zelo primerni so za ljudi z motnjami spanja; za tiste, ki težko zaspijo, ne morejo zaspati, jih muči nespečnost in zasanjanost itd.

Obliž nalepite na popek tik pred spanjem!

Enostavno odlepite zaščitno folijo obliža in ga položite na predel popka tik pred spanjem. Ker se obliž dobro oprime kože, ni nobene bojazni, da bi se med spanjem odlepil.

Obliži imajo veliko pozitivnih učinkov, saj izboljšajo kakovost spanja ter vam pomagajo, da se zbudite sveži in polni energije.

Po mirni in prespani noči, začnite dan polni energije!

Učinkoviti obliži za spanje: Aktivne sestavine, ki jih vaše telo zlahka absorbira. Zeliščni vonj sprosti možgane, da postopoma vstopijo v spanec.

Nežna formula: Obliž za spanje je narejen iz različnih naravnih zeliščnih izvlečkov, ki zagotavljajo varnost in zanesljivost, da ponoči hitreje zaspite.

Uporabniku prijazen: Obliži za spanje so izdelani iz materialov, ki so koži prijazni, zračni, udobni in ne dražijo kože, ter vam pomagajo, da zbudite pripravljeni za naslednji dan.

Priročna uporaba: Obliž za spanje je odlična alternativa za vaš dober spanec. Enostaven za namestitev na kožo.

Obliži za spanje
Naročite in prihranite zdaj!

Obliži so Izdelani so iz različnih naravnih zeliščnih izvlečkov, zaradi česar so nežni in varni za uporabo. Omogočijo vam globlji in hitrejši spanec.

Narejeni so iz prijetne, tkanini podobnega materiala, ki ne draži kože in ne povzroča alergij. Uporabniku nudijo svežino in udobje. Ko se boste zjutraj zbudili, boste pripravljeni na nov dan. 

Zasnovan za enostaven nanašanje na popek.

Obliži za spanje

Lastnosti:

1. Mehka, zračna tkanina, udobna za uporabo.

2. Ekstrahirane rastlinske sestavine za varen in zanesljiv učinek.

3. Enostaven nanos. Nalepite na popek ali roko pred spanjem.

4. Se dobro oprime kože.

 

Naročite še danes in se čim prej naspite!